Címlap

Ismét nagy siker volt a Jenei Trade Kupa

Szombaton immár 23. alkalommal került megrendezésre a Jenei Trade Kupa vegyespáros verseny.

A legnagyobb hagyománnyal bíró egynapos verseny ismét sok tenisz barátot csalt pályára. Kiskőröstől Soltvadkertig, Kiskunmajsától Bajáig, Ceglédtől Kalocsáig a környező településről is érkeztek játékosok, így végül 19 páros nevezett. A résztvevőket már az első percben meglepetés várta, a névadó szponzor jóvoltából mindenki ajándékkal indította a napot.
3 db ötös és 1 db négyes csoportban zajlottak a küzdelmek. Az izgalmas mérkőzések forró hangulatát az egyre fokozódó hőség is tetézte. A csoportmérkőzések után az első két helyezettek a végső győzelemért, a 3-4. helyezettek pedig a vigaszágon küzdöttek tovább.
Ismételten az indulók között láthattuk a Papp Illésné Papp Illés párost, akik becsülettel játszották le mind a 4 mérkőzésüket a nagy melegben, kiérdemelve ezzel minden elismertést.
Külön öröm volt két fiatal menetelése: Taskovics Viktor Ganbat Jázmin oldalán megnyerte 5 fős csoportját, majd a négy közé is bejutottak, ahol végül már kissé fáradtan ugyan nem sikerült győzelmet aratniuk, de így is szenzációsan helytálltak a rendkívül erős mezőnyben.
Közben az alsó- és a felsőágon is izgalmas csaták alakultak ki, végül a vigaszágon Bart Andrea és Bálint István győzött, még a kupát Misalek Kata és Kocsis József nyerte el és tartotta itthon.
A nap folyamán rendkívül ízletes grill falatok kerültek az asztalra, melyért köszönet Maróti Csabának, aki a lejátszott 5 mérkőzése után állt a forró grillasztal mellé, bevállalva a finomságok elkészítését.
Végül pontban este 6 órakor került sor az eredményhirdetésre melyen a kupák mellett a Jenei Trade Kft által felajánlott pénzjutalmak is gazdára találtak.
Szenior kupa győztes: Papp Illésné, Papp Illés.
Junior kupa győztes: Ganbat Jázmin, Taskovics Viktor (akik egyébként a bravúros összetett 4. helyen végeztek)
A vigaszág győztese: Barth Andrea, Bálint István
Végeredmény:
1. Misalek Kata, Kocsis József,
2. Szőke Éva, Telek Zsolt,
3. Szörfiné Péczka Judit, Trója Tibor.
Nagyon köszönjük a magas számú  részvételt, a sportszerű játékot, mindenkinek a helytállást ebben a rekkenő hőségben.
És persze mindenek előtt köszönjük a JENEI TRADE KFT-nek az újabb rendezést, a színvonalas díjazást!
Ajánljuk figyelmetekbe a HALASMEDIA tudósítását, mely megtekinthető az alábbi linken galériával!!
Következő rendezvényünk a Baksa László Emlékverseny, részletek hamarosan!
HTC Elnökség