Címlap

RÉSZLEGES pályanyitás SZIGORÚ feltételek mellett: április 18.

 

Kedves Klubtagok!

Mint azt már korábban is jeleztük, a 2020. március 27-én kihirdetett kijárási korlátozással kapcsolatban a tenisz, mint sporttevékenység tekintetében mint a Magyar Tenisz Szövetség, mint a HTC Elnöksége folyamatosan vizsgálja a játék biztosításának lehetőségét.

A megadott rendelkezéseket figyelembe véve a HTC Elnöksége SZIGORÚ SZABÁLYOK betartása mellett a pályák KORLÁTOZOTT számú megnyitását tervezi április 18. szombattól kezdődően.

A pálya használatának feltétele a pályákon kifüggesztésre kerül. Kérjük ezeket a rendelkezéseket az első pályára lépés előtt mindenki szíveskedjen elolvasni, majd azt szigorúan betartani és betartatni.
A FELHÍVÁST és a PÁLYAHASZNÁLATI FELTÉTELEKET ezúton mellékelten megküldjük, de egy-két dologra KIEMELTEN itt is felhívjuk figyelmeteket,

1. A FELHÍVÁSBAN leírt rendelkezések betartása a PÁLYÁRA LÉPŐ JÁTÉKOSOK felelőssége, és az annak megszegéséből esetlegesen eredendő bármilyen anyagi, vagy büntetőjogi felelősségre vonás is teljes egészében a pályán tartózkodókat terheli!!!

2. A PÁLYAHASZNÁLATI FELTÉTELEKBEN leírtak szigorú betartását megköveteljük, azok megszegése esetén az adott játék megszakításának jogát FENNTARTJUK!!!

3 A pályafoglalás a pályafoglalási rendszeren keresztül történik, így annak zavartalan használata érdekében ezúton is kérünk mindenkit a tagsági díj befizetésére. Április 25. után csak a tagsági díjat rendezőknek lesz lehetősége pályafoglalásra.

Kérjük a mellékletekben foglaltak betartását!

HTC Elnökség

 

Módosítás: ( 2020. április 16. csütörtök, 19:51 )