Címlap

Bravúros győzelemmel tavaszi első a Halasi Tenisz Club!

A roppant izgalmasnak ígérkező őszi folytatás első állomása szeptember 3-án Budapesten lesz, az ellenfél az Ábris Pro Open.
Az újabb sikerrel a HTC az első helyen várja az őszi folytatást, 4 győzelemmel és 1 vereséggel, de jobb mérkőzésaránnyal a Gyula előtt.
Halasi Tenisz Club - Kiskunfélegyházi VTK 6-3
A csapatkapitányok nagy taktikázása következett a párosok összeállítása miatt, hiszen a csapatsikerhez a háromból két mérkőzés megnyerésére volt szükség.

Végül a halasi elképzelés remekül bevált, bár nem akármilyen körülmények között. Taskovics Gellért-Vizi Zsombor ugyan két szoros játszmában nyert, a Csányi Szabolcs-Maráczi Gergely és a Koczka Gergely-Kovács Ádám páros azonban elvesztette az első játszmát egyaránt 6-4-re. Hihetetlen akarattal azonban mindkét páros egyenlített (szintén egyformán 6-4-el), majd következett két szuper tie-break, melyet Csányi Szabolcsék 10-4-re, Koczka Gergelyék 12-10-re (!!) nyertek meg.

Ezzel a két bravúrral pedig megszületett a halasi győzelem!


Az egyéni mérkőzések látványos összecsapásokat,és hihetetlen izgalmakat is hoztak.

Az egyes pályán Csányi Szabolcs magas színvonalú mérkőzésen győzte le félegyházi ellenfelét, és sikert aratott Vizi Zsombor és Kovács Ádám is.

A Taskovics ikrek vereséget szenvedtek, még Koczka Gergely több mint két és félórás drámai mérkőzésen döntő játszma 7-5-re kapott ki, így a páros mérkőzések előtt 3-3 volt a rangadó állása.

Az országos csapatbajnokság második osztályában szereplő HTC a tavaszi utolsó fordulóban hazai pályán fogadta az előző szezonban még élvonalbeli Kiskunfélegyháza csapatát.

A bravúrra készülő halasiak előtt egy cél lebegett: megszerezni a győzelmet, mely egyben első helyet is érhet a tavaszi szezonzárás után.

Kiemelt Weblapok:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a támogatást!
Kép találomra
epit_nagy_resize.jpg
Névnap
Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa48
mod_vvisit_counterTegnap118
mod_vvisit_counterEzen a héten286
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1483
mod_vvisit_counterÖsszesen418114

Online (20 minutes ago): 2
Your IP: 3.88.185.100
,
Today: márc. 29, 2024