Címlap

Köszöntjük weblapunkon

I.TRIÁD KUPA

 

Rekordszámú résztvevő, fantasztikus hangulat a II. Halasi Tenisz Bálon

 

Szombaton került megrendezésre az évtizedes hagyományokkal bíró évzáró összejövetelünk, melyet a tavalyi évben először, báli formában rendeztünk meg. A kezdeményezés az idei évre végképp beérett, hiszen 139 fő - rekordszámú résztvevő - tisztelt meg bennünket azzal, hogy elfogadták a meghívásunkat, és egy felejthetetlen este keretein belül együtt ünnepelhettük a halasi teniszezők 2015-ös sikereit. Erről - és a csodálatos hangulatról - a honlapunkra már feltöltött képek megtekintésével mindenki saját maga is meggyőződhet!

 

A szokásoknak megfelelően először a XI. HTC Ligabajnokság eredményhirdetésére került sor - a részletes végeredményt korábbi e-mailben már megküldtük a tagoknak. Ezúton is gratulálunk a bajnokság valamennyi résztvevőjének, a helyezetteknek és természetesen külön a győzteseknek!

D Liga: 1. Nyúl Tamás

C Liga: 1. Birgés István

B Liga: 1. Csermák János

A Liga: 1. Elek Róbert

 

A Piramis Kupa legnagyobb előrelépője - 2014 után másodszor - Csermák János lett.

 

Az egynapos versenyeink összesített eredménye alapján legjobban szerepelt női és férfi játékosunk a "Kupagyőztesek bajnoka" címet nyerte el.

Női győztes: Misalek Kata

Férfi győztes: Kis Sándor

 

A korábbi évek sportszerűségi díja után az idén az elnökség a "HTC Tehetségdíját" adta át. A 2015-ös évben példamutató, sportszerű és lelkes játékukért, a versenyeken való rendszeres és aktív részvételükért Juhász Ádám és Vincze Miklós kapta ezt az elismerést.

 

Természetesen az Elnökség jutalmazta az idei évben legnagyobb klubsikert elérő, és ezzel a HTC-nek a legtöbb hírnevet is hozó, az országos csapatbajnokság II. osztályában ezüstérmet szerző CSB csapatot, valamint valamennyi támogatót is. Büszkék vagyunk a csapatra, és köszönünk minden jellegű támogatást!

 

A formalitások után, de még a vacsora előtt lépett a színpadra azt est sztárvendége, az ország egyik legkedveltebb és legismertebb énekesnője, a rendkívül közvetlen és fantasztikus hangulatot teremtő Zséda. A légkör érzékeltetésére elég annyit írni, hogy a zenei kíséret nélküli számoknál is síri csendben hallgatták a vendégek a dalokat, az elhangzott szám után pedig valamennyien felállva tapsolták meg a szenzációs élményt nyújtó művésznőt.

 

Azt est hátralévő részében a pódiumon elhelyezkedő  Melodyland együttes szórakoztatta a közönséget. Külön élmény volt a rendezők számára, hogy időnként ezúttal tényleg szűknek bizonyult a megnövelt táncparkett. Fantasztikus hangulat - fantasztikus csapat - ez jellemezte a II. Halasi Tenisz Bál hátralévő időszakát.

 

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki minden résztvevőnek akik eljöttek erre a felejthetetlen estére, és köszönet minden támogatónak. közreműködőnek, akik munkájukkal hozzájárultak a nap sikeréhez.

 

Ne felejtsétek el megtekinteni a bál fotóit a honlapunkon! Érdemes!

2015. évi Halasi Tenisz Bálról a képeket itt lehet megnézni!

Mindenkinek sikeres téli szezont és jó pihenést kívánunk!

 

HTC Elnökség

 

 

Meghívó: II. Halasi Tenisz Bál - sztárvendég: ZSÉDA

Meghívó a Halasi Teniszbálba a klubtagtagoknak.pdf
 

Színvonalas, izgalmas mérkőzések a Baksa László Emlékversenyen

 

Október 3-án, szombaton - immár ötödik alkalommal - került megrendezésre a Baksa László Emlékverseny, a 2011. április 2-án tragikus körülmények között elhunyt klubelnök tiszteletére.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is csodálatos időjárás fogadta a nagyszámú jelentkezőket, akiket a szervezők 3 erőcsoportba soroltak. A klubvezetés nagy örömére, az indulók között volt Huszák János, a Stravia Kft. egyik jelenlegi ügyvezetője is.
A résztvevőket Birgés István klubtagunk jóvoltából bőséges, finom füstölt húsfalatokban gazdag reggeli fogadta, majd kezdetét vették az egész napon át tartó küzdelmek. Valamennyi csoportban igen színvonalas és izgalmas mérkőzések követték egymást, a legnagyobb létszámú extra erős csoportban kifejezetten nívós összecsapásokat láthattak a vendégek.
A késő délutáni órákra minden kategóriában kialakult a végeredmény, melyet az eredményhirdetés követett. Ebben nagy segítséget vállalt Baksa László két unokája, Haász Zalán és Marcell is, akik nagy lelkesedéssel vettek részt a díjátadásban.
Külön öröm volt a klub vezetése számára, hogy a Stravia Kft. kollektívája - Ürmös Anita ügyvezetővel az élen - nagy számban vett részt a rendezvényen szurkolóként, vendégként. Köszönjük!
A nap folyamán Frei János jóvoltából egy hatalmas bogrács babgulyás készült, mely legalább olyan kitűnőre sikeredett, mint az egész napi rendezvény.
Köszönjük mindenkinek a részvételt, minden támogatónak a segítséget, mellyel együtt egy remek hangulatú versenynapot sikerült megrendezni!
Végeredmények:
Erős csoport:
1. Juhász Ádám-Vincze Miklós
2. Czompó Lajos-Virág István
3. Sörös Éva-Vér Éva
Erősebb csoport:
1. Csermák János-Rokolya Péter
2. Aladics Sándor-Fodor Mihály
3. Berzátzy László-Maróti Csaba
Extra Erős csoport:
1. Kocsis József-Maráczi Gergő
2. Elek Róbert-Szabados János
3. Kis Sándor-Koligyer Zoltán
4. Huszák János-Békássy Koppány
 

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kiemelt Weblapok:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a támogatást!
Kép találomra
P8300398_resize.JPG
Névnap
Ma 2021. május 06., csütörtök, Ivett és Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa20
mod_vvisit_counterTegnap98
mod_vvisit_counterEzen a héten326
mod_vvisit_counterEbben a hónapban518
mod_vvisit_counterÖsszesen329437

Online (20 minutes ago): 2
Your IP: 18.207.253.100
,
Today: máj. 06, 2021